Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.06.2019

Офіцера поліції Буковини викрито на підкупі працівника військкомату (ФОТО)

      

20 червня 2019 року за процесуального керівництва військової прокуратури Чернівецького гарнізону, Територіальним управління ДБР, розташованого у м. Хмельницькому, за матеріалами та спільно з відділом по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ в Чернівецькій області, задокументовано факт надання неправомірної вигоди начальником одного з відділень поліції Сторожинецького ВП ГУ Національної поліції в Чернівецькій області, який цим же намагався підкупити офіцера відділу одного з районних військових комісаріатів Буковини.

Перша частина хабаря у розмірі 1000 євро призначалася за вирішення питання щодо визнання призовника непридатним для проходження військової служби за станом здоров’я та уникнення від призову на строкову військову службу. Всього поліціант, діючи за попередньою змовою групою осіб, планував передати службовим особам військкомату неправомірну вигоду в сумі 2500 євро за вирішення вказаного питання.

Перша частина неправомірної вигоди виявлена та вилучена в повному обсязі. Підполковника поліції затримано в порядку ст. 208 КПК України.

На даний час проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії. Вирішуються питання щодо повідомлення офіцеру поліції про підозру у вчиненні злочину, звернення до суду з клопотанням про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.




Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2037