Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.06.2019

Військовий прокурор Західного регіону України привітав з нагоди 60-ліття полковника юстиції у відставці Мішкурова Олега Михайловича

             

Військовий прокурор Західного регіону України полковник юстиції Віталій Вдовитченко разом із представником ветеранської організації військової прокуратури Андрієм Поліщуком виразив пошану полковнику юстиції у відставці Мішкурову Олегу Михайловичу та привітав його з ювілеєм.

На 60-ліття прокурор за тривалу працю в органах прокуратури, сумлінне ставлення до виконання службових обов'язків та з нагоди ювілею вручив ветерану Грамоту від Заступника Генерального прокурора – Головного військового прокурора, а також святкові подарунки. Окрім того, Пам’ятну заохочувальну відзнаку Національної академії сухопутних військ нагрудний знак – «Гетьман Петро Сагайдачний».

Прокурор щиро подякував ветерану за бездоганну службу, особисте служіння народу і Закону, активну громадську позицію та вагомий внесок у зміцнення обороноздатності українського війська.

Олег Мішкуров висловив вдячність за турботу, згадав яскраві моменти зі служби у військовій прокуратурі Прикарпатського військового округу та Західного регіону України.

На завершення ювіляра також привітали ветеранська організація військової прокуратури регіону.

Довідково: Мішкуров Олег Михайлович народився 26 червня 1959 року у м. Львові.

У 1982 році закінчив військовий інститут (військово-юридичний факультет), м. Москва.

Військову службу в органах військової прокуратури проходив з червня 1982 року по березень 2003 року на посадах: слідчого, старшого слідчого військової прокуратури Львівського гарнізону військової прокуратури Прикарпатського військового округу, помічника, старшого помічника військового прокурора Львівського гарнізону ВП ПрикВО, прокурора-криміналіста слідчого відділу, старшого слідчого слідчого відділу ВП ПрикВО, заступника начальника відділу нагляду за законністю попереднього слідства, начальника відділу нагляду за розглядом у судах кримінальних справ військової прокуратури Західного регіону України, військового прокурора Львівського гарнізону та військового прокурора Дрогобицького гарнізону.

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2053