Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.07.2019

На Волині за заподіяння державі збитків на понад 500 тис грн підприємець опинився на лаві підсудних

          

За процесуального керівництва військової прокуратури Луцького гарнізону, слідчими ГУ Нацполіції у Волинській області, за матеріалами та оперативного супроводу УЗЕ у Волинській області, завершено досудове розслідування в кримінальному провадженні відносно директора приватного підприємства за підозрою у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 366 та ч. 3 ст. 190 КК України.

Установлено, що восени 2018 року вказана особа підробила документи про проведений капітальний ремонт військової будівлі та військового містечка. Зокрема, підприємець власноручно вніс до офіційних документів завідомо неправдиві відомості про повне виконання замовлення, знаючи, що частина робіт відповідно до поданих актів взагалі не виконана, а саме: виготовлення міжповерхових перекриттів, сходів, покрівлі будівлі, демонтажу та монтажу вікон, дверей, тощо.

Своїми діями суб’єкт господарювання завдав державі в особі Західного територіального квартирно-експлуатаційного управління тяжкі наслідки на суму понад 500 тис грн, які отримав з державного бюджету за начебто повністю проведений ремонт.

Також варто зазначити, що в червні 2019 року правопорушнику повідомлено про підозру, обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Луцького міськрайонного суду Волинської області для розгляду по суті, а заподіяна шкода державі повністю усунута в ході досудового розслідування.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 1905