Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.07.2019

За хабарництво на Буковині засуджено прикордонника

         

22 липня 2019 року Сторожинецький районний суд Чернівецької області у відкритому судовому засіданні визнав винним військовослужбовця відділу прикордонної служби «Сокиряни» Чернівецького прикордонного загону Західного регіонального управління ДПС України у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди).

У суді військовою прокуратурою Чернівецького гарнізону доведено, що вказаний прикордонник, діючи умисно з корисливих мотивів, двічі одержав навесні 2019 року неправомірну вигоду на загальну суму 24 300 грн. Хабар, перерахований на банківський картковий рахунок, призначався за сприяння в переміщенні через державний кордон України до республіки Румунії 70 коробок тютюнових виробів.

Суд врахував всі обставини і засудив прикордонника до арешту строком на 4 місяці з позбавленням права обіймати посади у правоохоронних органах, органах державної влади та органах місцевого самоврядування, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських обов'язків, на 1 рік.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2177