Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.08.2019

Військовою прокуратурою перекрито канал збуту зброї та бойових припасів на Закарпатті (ФОТО)

                    

Військовою прокуратурою Ужгородського гарнізону спільно зі слідчими Слідчого управління Головного управління Національної поліції в Закарпатській області та працівниками Управління СБУ в Закарпатській області задокументовано факти збуту мешканцем Закарпаття вогнепальної зброї та бойових припасів.

Зловмисник за грошову винагороду на загальну суму 32 тис грн незаконно збув пістолет-кулемет системи Судаєва з бойовими набоями до нього у кількості 25 шт. та пістолет-револьвер «Лефоше».

31 липня 2019 року правопорушника затримано після збуту зазначеної зброї та боєприпасів у порядку ст. 208 КПК України, а вогнепальну зброю з набоями вилучено в ході проведення слідчих дій.

Також під час обшуку помешкання затриманого виявлено та вилучено грошові кошти в сумі 32 тис грн, які він отримав від реалізації зброї та боєприпасів, 16 пістолетів різного маркування та різного калібру, 6 гвинтівок різного маркування та калібру, в тому числі з прицілом, 4 оптичні приціли з різним маркуванням, 5 пристроїв для відливання куль, 5 магазинів до пістолетів, 1200 набоїв до вказаної зброї, 565 капсул для запалювання, комплектуючі до зброї, прилади для переробки зброї та інше.

Досудовим розслідуванням, окрім іншого, перевіряється інформація щодо можливої поставки зазначеної зброї та боєприпасів із району проведення ООС для подальшої реалізації представникам кримінального середовища.

На даний час проводяться невідкладні слідчі дії та вирішується питання щодо повідомлення закарпатцю про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.




Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 1703