Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.08.2019

На Волині військова прокуратура викрила прикордонника на 15 тис грн хабара (ФОТО)

                

За процесуального керівництва військової прокуратури Луцького гарнізону, слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові, за матеріалами та оперативного супроводу Управління СБУ у Волинській області, а також оперативного супроводу ВБ та ОРВ Держприкордонслужби України, задокументовано факт вимагання та отримання неправомірної вигоди інспектором прикордонної служби ВІПС «Висоцьк» відділу прикордонної служби «Римачі».

Установлено, що хабар у розмірі 15 тис грн призначався за сприяння в незаконному переміщенні через державний кордон з України до Республіки Польща 25 ящиків тютюнових виробів шляхом надання службової інформації щодо розміщення та графіку несення служби прикордонними нарядами на окремій ділянці кордону України з республікою Польща.

14 серпня 2019 року під час чергового контролю за вчиненням злочину виявлено та вилучено 10 тис грн в повному обсязі під час проведення огляду місця події. Сержанта затримано і йому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України.

Окрім того, вирішуються питання щодо обрання військовослужбовцю міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від посади.




Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 1829