Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.08.2019

За підтримки військової прокуратури Західного регіону України діти загиблих учасників АТО відпочинуть за кордоном (ФОТО)

        

Уже вшосте військова прокуратура Західного регіону України разом із Ротарі Інтернешнл – Ротарі Клубами України та Польщі організували поїздку на відпочинок, реабілітацію та оздоровлення дітей загиблих учасників АТО.

У місті Закопане, що у Польщі, цього року оздоровляться 17 дітей з різних куточків України: Полтави, Білої Церкви, Львівщини, Київщини, Запоріжжя, Дніпра, Харкова та Одеси.

«Діти у період з 15 серпня по 28 серпня 2019 року перебуватимуть у Закопане, де їм організовано належний відпочинок. З ними працюватимуть лікарі-психологи для того, щоби діти позбулися посттравматичного синдрому у зв’язку із втратою батька, який загинув внаслідок російської агресії», – розповів Олексій Дегтяренко, голова Міждержавного Комітету «Україна-Польща» Ротарі Інтернешнл.

Представник військової прокуратури регіону офіцер Сергій Кітраль передав від колективу військової прокуратури Західного регіону України дітям героїв подарунки і побажав доброго відпочинку в Польщі, а також подякував організаторам заходу з Ротарі Інтернешнл. Саме в цій поїздці діти зможуть оздоровитися, відволіктися та загартуватися.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2665