Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.08.2019

Збірна команда військової прокуратури Західного регіону України з волейболу здобула Кубок Головного військового прокурора (ФОТО)

             

16 серпня 2019 року в Одесі команда військової прокуратури Західного регіону України прийняла участь у змаганнях по волейболу за «Кубок Головного військового прокурора», що відбулися з нагоди 5-ї річниці відновлення військових прокуратур.

Участь у змаганнях взяли шість спортивних команд: управлінь Головної військової прокуратури та військових прокуратур Західного, Південного, Центрального регіонів і прокуратури об’єднаних сил, кожна з яких завзято боролась за призові місця.

Так, опісля урочистої ноти відкриття, за результатами жеребкування на шлях комбінаційної боротьби за Кубок постали найсильніші команди.

Спершу команда ВП ЗРУ зіграла з двома сильними командами ГВП, де тільки завдяки спритності, реакції і злагодженості офіцерів здобула ефектні перемоги і, як підсумок, вийшла у фінал за перше місце проти команди ВП ПРУ.

Особливо видовищним та напруженим став фінальний матч між командами переможцями. Зрештою, перемогу та Кубок звитяжно виборола команда військової прокуратури Західного регіону України. Друге місце посіла збірна команда військової прокуратури Південного регіону України, а третє – Головної військової прокуратури.

Як резюмував заступник військового прокурора Західного регіону України полковник юстиції Сергій Коцюба, котрий особисто був присутнім на змаганнях, кожен з офіцерів-волейболістів грав завзято і з неабияким гартом, демонструючи рішучість, захоплюючу гру та волю до перемоги. Крім того, на майданчику прокурори вміло використовували відпрацьовані схеми і фірмові прийоми задля цікавої, чесної та в істинно спортивному дусі гри.

По завершенню змагань по волейболу за «Кубок Головного військового прокурора» серед працівників органів військової прокуратури команди-переможці отримали кубки, як і медалі разом з усіма учасниками гри.

Варто зазначити, що за результатами турніру кращими гравцями були військовий прокурор Львівського гарнізону Віталій Горпинич та заступник військового прокурора Івано-Франківського гарнізону Павло Книш, які представляли команду ВП ЗРУ.

Вітаємо наших переможців – капітана команди О. Кащука, гравців П. Книша, Ю. Табаку, В. Петреченко, В. Горпинича, В. Порушника та М. Кузему! Бажаємо їм та усім гравцям нових перемог!


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2421