Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.08.2019

У військовій прокуратурі Західного регіону України відбулося урочисте засідання з нагоди Днів Державного Прапора та Незалежності України

       

З нагоди Дня Державного Прапора та 28-ї річниці народження країни – Дня Незалежності України у військовій прокуратурі Західного регіону України відбулися урочисті заходи.

Військовий прокурор Західного регіону України Віталій Вдовитченко відзначив сумлінне виконання службових обов’язків кращих працівників прокуратури, вагомий внесок у зміцнення обороноздатності вітчизняних військ, патріотизм, вірність військовій Присязі та вручив відомчі відзнаки і грамоти від Генерального прокурора України та військового прокурора регіону.

«З давніх часів Україна долає важкий шлях у боротьбі за волю та незалежність і це прагнення не згасає ні на мить. Наші серця наповнені любов’ю до рідної землі, прагненням єдності та гордість за власну Батьківщину», – зазначив військовий прокурор Віталій Вдовитченко і побажав присутнім міцного здоров’я, сили, мужності та високого професіоналізму заради кращого майбутнього та процвітання України.

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 1673