Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.08.2019

Військові прокурори Західного регіону України передали важкохворим дітям волонтерську допомогу (ФОТО)

            

Напередодні Дня знань військова прокуратура Західного регіону України за усталеною традицією долучилась до благодійності і передала важливі та актуальні подарунки для дітей з інвалідністю.

На прохання благодійної організації «Благодійний фонд «Єднання спільноти», під опікою яких знаходиться три тисячі важкохворих дітей з м. Києва з різною складністю захворювань і які потребують матеріальної допомога та підтримки, військові прокурори передали для привітань до 1 вересня дитяче харчування – молочні суміші, каші, соки, пюре, чаї, печиво, а також засоби гігієни – підгузки, вологі серветки, шампуні та рідке мило.

Увесь вантаж до 1 вересня вже відправився благодійникам. І, як зазначили прокурори, офіцери й надалі будуть підтримувати благодійні акції та опікуватися потребуючими дітьми.

Варто зазначити, що більшість вказаних дітей проходять лікування амбулаторно через недостатню кількість місць в центрах соціально-медичної реабілітації для розумово відсталих та дітей з ДЦП та ЦНС, а також через важке протікання хвороби (лежачі та не пересувні).



Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 1952