Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.09.2019

Військова прокуратура на Закарпатті викрили контрабандиста на підкупі прикордонника (ФОТО)

                

6 вересня 2019 року за процесуального керівництва військової прокуратури Ужгородського гарнізону слідчими слідчого відділу слідчого управління Головного управління Нацполіції в Закарпатській області за матеріалами та спільно з відділом внутрішньої та власної безпеки по Чопському прикордонному загону УВВБ «Захід» задокументовано факт надання громадянином неправомірної вигоди військовослужбовцю ВІПС «Саловка» ВПС «Тиса» Чопського прикордонного загону.

Хабар у розмірі 320 доларів США та 500 гривень призначався сержанту за сприяння в переміщенні тютюнових виробів поза пунктом пропуску в порушення встановленого порядку вивезення-ввезення.

Після передачі обумовлена сума коштів добровільно видана прикордонником працівникам військової прокуратури Ужгородського гарнізону та слідчим ГУНП в Закарпатській області.

На даний час вирішуються питання щодо затримання хабародавця, а також повідомлення йому про підозру за ч. 3 ст. 369 КК України та звернення до суду з клопотанням про обрання міри запобіжного заходу.




Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2122