Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.10.2019

На Волині за корупцію судитимуть інспектора ВПС «Римачі» Луцького прикордонного загону

           

За процесуального керівництва військової прокуратури Луцького гарнізону зібрано достатньо доказів для обвинувачення інспектора прикордонної служби ВІПС «Висоцьк» ВПС «Римачі» Луцького прикордонного загону у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 368 КК України.

У ході слідства Територіальним управлінням ДБР, розташованим у м. Львові, встановлено, що в серпні 2019 року старший сержант загалом отримав 15 тис грн хабара за сприяння в систематичному незаконному переміщенні через державний кордон з України до Республіки Польща тютюнових виробів шляхом надання службової інформації щодо розміщення та графіку несення служби прикордонними нарядами на окремій ділянці держкордону, а також невжиття заходів з виявлення цієї контрабанди.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні вже скеровано до Любомльського районного суду Волинської області для розгляду по суті.

Санкція статті за вчинене передбачає покарання у вигляді штрафу від 1000 до 1500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк від 3 до 6 місяців, або позбавленням волі на строк від 2 до 4 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 1948