Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.10.2019

Військова прокуратура Ужгородського гарнізону викрила прикордонника на привласненні військового майна (ФОТО)

              

За процесуального керівництва військової прокуратури Ужгородського гарнізону слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові, за матеріалами та спільно з відділом внутрішньої та власної безпеки по Чопському прикордонному загону УВВБ «Захід» задокументовано факти привласнення старшиною одного із відділень інспекторів прикордонної служби ВПС «Ужгород» Чопського прикордонного загону військового майна.

За версією слідства, вказаний прапорщик, з метою особистого збагачення, упродовж вересня-жовтня 2019 року привласнив продукти харчування та речове майно, які призначалися для користування особовим складом відділу прикордонної служби.

Окрім того, задокументовано факти продажу цього військового майна, за яке військовослужбовець виручив 6,3 тис грн. При цьому вартість зазначеного реалізованого майна була врази нижча її ринкової.

На даний час, у межах кримінального провадження проведено обшуки за місцем проживання та служби зазначеної особи, призначено ревізію. За результатами їх проведення вирішуватимуться питання про повідомлення військовослужбовцю про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 1945