Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.11.2019

Військова прокуратура Західного регіону України попередила незаконний збут комплектуючих до бойових літаків МіГ-29 (ФОТО)

               

За процесуального керівництва військової прокуратури Західного регіону України, слідчими слідчого відділу Управління СБУ у Львівській області задокументовано факт викрадення військовослужбовцями однієї із військових частин комплектуючих для авіаційної техніки з метою їх подальшого збуту.

У ході слідства встановлено, що два військовослужбовці таємно викрадали комплектуючі частини від авіаційної техніки, шляхом їх демонтажу з бойових літаків МіГ-29, що стоять на озброєнні у військовій частині.

Збували зловмисники викрадене військове майно за готівку представнику приватного підприємства. Варто зазначити, що згадана комерційна структура регулярно бере участь у тендерах, оголошених одним із  державних заводів оборонно-промислового комплексу, на закупівлю комплектуючих для ремонту авіаційної техніки.

У межах кримінального провадження правопорушникам повідомлено про підозру у вчиненні злочину та вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.




Пресслужба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2338