Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.11.2019

За процесуального керівництва військової прокуратури розслідуються обставини виникнення пожежі в одній з військових частин Львівщини (ФОТО)

                  

Військовою прокуратурою Львівського гарнізону зареєстровано кримінальне провадження за ч. 3 ст. 425 КК України у зв’язку з виникненням пожежі в одній з військових частин, що дислокується в Яворівському районі Львівської області.

За даними слідства, загорання виникло вночі 19 листопада 2019 року в приміщенні штабу. Унаслідок пожежі один військовослужбовець загинув – т.в.о. командира військової частини та ще один офіцер отримав опіки різних ступенів тяжкості. Майор госпіталізований до шпиталю та перебуває в реанімаційному відділенні.

Станом на 07.30 год. пожежу локалізовано. Ймовірною причиною займання є коротке замикання проводів електропостачання. Остаточна причина загоряння та збитки будуть встановлені в ході досудового розслідування.

На місці події працюють представники військової прокуратури Львівського гарнізону та Територіального управління ДБР, розташованого в м. Львові.




Пресслужба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2979