Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.03.2020

Особа, яка підозрюється в організації підпалу автомобіля та службового кабінету військового комісара, постане перед судом

            

6 березня 2020 року за процесуального керівництва військової прокуратури Львівського гарнізону до суду скеровано обвинувальний акт за обвинуваченням громадянина України у готуванні до умисного знищення чужого майна, вчиненого шляхом підпалу та організації закінченого замаху на умисне знищення чужого майна, вчиненого шляхом підпалу (ч. 1 ст. 14 ч. 2 ст. 194 та ч. 2 ст. 15 ч. 3 ст. 27 ч. 2 ст. 194 КК України).

За даним слідства, зазначена особа, ймовірно, з особистих неприязних мотивів та маючи умисел створити негативну суспільну думку щодо військового комісара Стрийського об’єднаного міського військового комісаріату, в грудні 2019 – січні 2020 років готувалася, шляхом підшукування співучасників, до знищення службового кабінету військового комісара за допомогою легкозаймистої суміші. Також, за версією слідства, у січні 2020 року зазначена особа організувала підпал автомобіля військового комісара за грошову винагороду в 1000 доларів США.

Злагодженими діями військової прокуратури Львівського гарнізону та Головного управління Національної поліції у Львівській області попереджено вчинення вищевказаних кримінальних правопорушень, державному і приватному майну шкоду не завдано.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 1640