Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.04.2020

Сержанта Мукачівського прикордонного загону, який погорів на 10 тис грн хабара, взято під варту

                  

За процесуального керівництва військової прокуратури Ужгородського гарнізону 2 квітня 2020 року задокументовано факт отримання неправомірної вигоди дільничним інспектором прикордонної служби Мукачівського прикордонного загону. Прикордонника затримано «на гарячому» та йому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України.

Окрім того, судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб і, як альтернативу, визначено можливість внесення застави – 105,1 тис грн.

За даними слідства, сержант отримав 10 тис грн хабара за сприяння в незаконному переміщенні товарів протиепідемічного призначення – медичних масок поза пунктами пропуску через державний кордон України до Угорщини. Зокрема, йшлося про надання інформації щодо часу та місця розміщення прикордонних нарядів.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює Територіальне управління ДБР, розташоване у м. Львові, оперативний супровід – Управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області ДСР Національної поліції України та відділ внутрішньої та власної безпеки по Мукачівському прикордонному загону УВВБ «Захід» Держприкордонслужби України.




Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 1380