Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.04.2020

Повідомлено про підозру інспектору Чопського прикордонного загону, викритого на 800 доларів США хабара

                  

За процесуального керівництва військової прокуратури Ужгородської гарнізону 11 квітня 2020 року задокументовано факт отримання неправомірної вигоди інспектором відділу прикордонної служби «Ужгород» Чопського прикордонного загону.

За даними слідства, вказаний сержант одержав частину хабара – 800 доларів США за сприяння містянину в незаконному переміщенню протиепідеміологічних засобів захисту – захисних масок через державний кордон України. Зокрема, йшлося про надання інформації щодо часу та місця розміщення прикордонних нарядів.

Інспектора затримано в порядку ст. 208 КПК України та йому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням). Вирішуються питання щодо обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює Територіальне управління ДБР, розташоване у м. Львові, оперативний супровід – відділ по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ в Закарпатській області та регіональне управління внутрішньої та власної безпеки «Захід» Держприкордонслужби України.




Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

 

 

кількість переглядів: 1543