Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.04.2020

Двоє військовослужбовців Львівщини підозрюються у втраті та викраденні зброї

                 

За процесуального керівництва військової прокуратури Львівського гарнізону повідомлено про підозру двом командирам взводів однієї з військових частин Львівщини у втраті ввіреної для службового користування зброї та викраденні зброї, вчиненому в умовах особливого періоду, крім воєнного стану (ч. 2 ст. 413, ч. 3 ст. 410 КК України).

Обом військовослужбовцям Личаківський районний суд м. Львова обрав міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

За даними слідства, командир взводу матеріального забезпечення військової частини порушив правила зберігання зброї та переніс ввірений йому для службового користування пістолет Макарова з двома магазинами в кімнату гуртожитку військової частини.

Також викрито його співслужбовця – командира евакуаційного відділення взводу, який проживав в тій же кімнаті гуртожитку і викрав у нього пістолет. Зброю виявлено та вилучено у ході проведення слідчих дій.

Слідство триває. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює Територіальне управління ДБР, розташоване у м. Львові, оперативний супровід – Головний відділ військової контррозвідки СБУ спільно із Західно-територіальним управлінням ВСП.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 1788