Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.04.2020

Колишній посадовець Сколівського військового лісгоспу підозрюється у службовій недбалості, чим спричинив шкоду державі на 85 тис грн

                  

24 квітня 2020 року за процесуального керівництва військової прокуратури Івано-Франківського гарнізону повідомлено про підозру колишньому т.в.о. начальника Сколівського військового лісгоспу ДП «Івано-Франківський військовий ліспромкомбінат» у службовій недбалості (ч. 1 ст. 367 КК України).

За даними слідства, вказаний керівник державного підприємства Міноборони України під час приймання виконаних робіт за договором підряду підписав акт прийому розробленого проекту на здійснення будівельних робіт, що не відповідає вимогам нормативно-правових актів в будівництві. Як наслідок, на основі цього неможливо розпочати і завершити належним чином відповідні будівельні роботи. Своїми діями він спричинив шкоду державним інтересам на суму 85 000 грн.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснює Сколівське відділення поліції Стрийського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області. Слідство триває.

Довідково: санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від 250 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до 2 років, або обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 1671