Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.04.2020

На Хмельниччині посадовець оборонного держпідприємства погорів на 10 тис грн хабара (ФОТО)

                  

29 квітня 2020 року за процесуального керівництва військової прокуратури Хмельницького гарнізону задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди генеральним директором одного з державних підприємств Міноборони України, що на Хмельниччині.

За даними слідства, хабар у розмірі 10 тис грн від хмельничанина призначався за повернення йому майна, яке перебувало згідно договору на зберіганні вказаного підприємства до кінця грудня 2019 року. Кошти виявлено та вилучено в повному обсязі під час проведення огляду місця події.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії. Вирішуються питання щодо повідомлення посадовій особі про підозру в одержанні неправомірної вигоди, поєднаній з вимаганням (ч. 3 ст. 368 КК України), обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснює Головне управління Національної поліції в Хмельницькій області, оперативний супровід – відділ по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю УСБУ у Хмельницькій області, Управління стратегічних розслідувань у Хмельницькій області.




Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 1479