Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.05.2020

До адмінвідповідальності за несвоєчасне подання декларації притягнуто заступника командира однієї з військових частин Закарпаття

                         

6 травня 2020 року Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області підтримав позицію військової прокуратури Ужгородського гарнізону та визнав винним заступника командира однієї з військових частин Закарпаття з озброєння у порушенні антикорупційного законодавства.

Зазначимо, що в ході опрацювання відомостей Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, прокуратурою встановлено несвоєчасне, без поважних причин, подання декларації вказаним офіцером, який був звільнений в запас у вересні 2019 року. Указана особа, попри необхідність подати декларацію у 20-денний термін після звільнення з військової служби, подала її тільки в березні 2020 року.

Постановою суду майора визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією (ч. 1 ст. 172-6 КУпАП України), та накладено стягнення у виді штрафу.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 1629