Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.05.2020

Службовця оборонного підприємства викрито на незаконному зберіганні та передачі приладів, що містять радіоактивні речовини (ФОТО)

                  

За процесуального керівництва військової прокуратури Львівського гарнізону 6 травня 2020 року задокументовано факт незаконного зберігання та передачі майна оборонного відомства службовцем одного з державних підприємств Держконцерну «Укроборонпром».

За даними слідства, вказана особа мала намір отримати грошову винагороду у сумі 40 тис грн за незаконний продаж, попередньо привласнених 17 радіоізотопних димових оповіщувачів РІД-1, що містять в собі радіоактивні речовини.

У ході проведення першочергових слідчих дій грошові кошти та майно заводу виявлено та вилучено в повному обсязі. За результатами проведення експертного дослідження радіоізотопних димових оповіщувачів РІД-1 буде вирішено питання про повідомлення службовій особі про підозру за ст. 265 та ст. 191 КК України.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснює Залізничний відділ поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області, оперативний супровід – Головний відділ контррозвідки Управління СБУ у Львівській області.

 


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 1498