Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.05.2020

На Рівненщині затримано прапорщика на незаконній вирубці дерев та отриманні неправомірної вигоди

                   

За процесуального керівництва військової прокуратури Рівненського гарнізону задокументовано факт незаконної вирубки дерев та отримання неправомірної вигоди інспектором прикордонної служби одного з відділів прикордонної служби Луцького прикордонного загону (ч. 1 ст. 246 та ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, погорів вказаний прапорщик на незаконній вирубці дерев породи дуб з лісових насаджень прикордонної смуги, перевезенні, зберіганні та збуті незаконно зрубаної деревини, а також отриманні хабаря, який призначався за безперешкодне вивезення 2 кубів деревини з території прикордонних населених пунктів.

Затримано його 27 травня 2020 року на отриманні 19 200 грн грошових коштів. Тривають першочергові слідчі (розшукові) дії. За результатами їх проведення будуть вирішені питання про повідомлення особі про підозру, обрання міри запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснює Територіальне управління ДБР, розташоване в м. Хмельницький, оперативний супровід – відділ по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ в Рівненській області і відділ внутрішньої та власної безпеки по Луцькому прикордонному загону УВВБ «Захід» Держприкордонслужби України.




Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 1687