Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.05.2020

На Львівщині затримано офіцера та діловода однієї з військових частин на 1000 доларів США хабара

                

За процесуального керівництва військової прокуратури Львівського гарнізону 29 травня 2020 року затримано начальника відділення та діловода однієї з військових частин Львівщини за вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, хабар у розмірі 1000 доларів США призначався за сприяння у визнанні громадянина непридатним до проходження військової служби в лавах Збройних Сил України. Діяв вказаний майор за попередньою змовою з діловодом цієї ж військової частини, чия дружина працює в районному військкоматі.

На даний час тривають першочергові слідчі (розшукові) дії, обшуки за місцем вчинення правопорушення та у військовому комісаріаті. За результатами їх проведення будуть вирішені питання про оголошення затриманим про підозру та обрання запобіжних заходів.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснює Головне управління Національної поліції в Львівській області, оперативний супровід – відділ по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ у Львівській області.




Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2159