Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.06.2020

Майстр лісу Кам’янець-Подільського військового лісництва підозрюється в службовій недбалості, чим спричинила шкоду державі на понад 1 млн грн

        

За процесуального керівництва військової прокуратури Тернопільського гарнізону 4 червня 2020 року повідомлено про підозру майстру лісу Кам’янець-Подільського військового лісництва Шепетівського військового лісгоспу ДП «Івано-Франківський військовий ліспромкомбінат» у службовій недбалості (ч. 2 ст. 367 КК України).

За даними слідства, вказана службова особа упродовж листопада 2018 року – квітня 2019 року, проявляючи злочинну недбалість і неналежно виконуючи свої службові обов’язки, допустила самовільні рубки 44 дерев різних порід – дуб, граб, ясен та клен в закріпленому їй обході урочища «Бурдяківці» даного лісгоспу. Своїми діями вона завдала збитків лісовому фонду України на загальну суму понад 1 млн грн.

Слідство триває. Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснює Головне управління Національної поліції в Тернопільській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 1715