Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.06.2020

Головного інженера військового лісгоспу затримано на 61,5 тис грн хабара (ФОТО)

                                   

За процесуального керівництва військової прокуратури Західного регіону України затримано головного інженера одного з військових лісгоспів Міністерства оборони України за вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, хабар у розмірі 61,5 тис грн призначався за продаж громадянину необлікованої на оборонному підприємстві лісопродукції без належних товаро-супровідних документів. Затримано його після одержання другої частини коштів – 42,5 тис грн.

На даний час тривають слідчі (розшукові) дії: огляд місця події, обшуки на держпідприємстві та по місцю проживання вказаної особи. За результатами їх проведення будуть вирішені питання про повідомлення головному інженеру про підозру, обрання міри запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснює Головне управління Національної поліції у Львівській області, оперативний супровід – спецпідрозділ по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ у Львівській області.




Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 1571