Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.07.2020

Судитимуть майстра лісу Кам’янець-Подільського військового лісництва: державі завдано понад 1 млн грн збитків

         

За процесуального керівництва військової прокуратури Тернопільського гарнізону направлено до суду обвинувальний акт стосовно майстра лісу Кам’янець-Подільського військового лісництва Шепетівського військового лісгоспу ДП «Івано-Франківський військовий ліспромкомбінат» за фактом службової недбалості (ч. 2 ст. 367 КК України).

За даними слідства, вказана службова особа упродовж листопада 2018 року – квітня 2019 року, проявляючи злочинну недбалість і неналежно виконуючи свої службові обов’язки, допустила самовільні рубки 44 дерев різних порід – дуб, граб, ясен та клен в закріпленому їй обході урочища «Бурдяківці» даного лісгоспу. Своїми діями вона завдала збитків лісовому фонду України на загальну суму понад 1 млн грн.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювало Головне управління Національної поліції в Тернопільській області.

За вчинене обвинуваченій загрожує від 2 до 5 років позбавлення волі з позбавленням права до 3 років обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та зі штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 1569