Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.07.2020

На Закарпатті затримано на хабарі офіцера-прикордонника (ФОТО)

          

За процесуального керівництва військової прокуратури Ужгородського гарнізону 7 липня 2020 року затримано в.о. начальника одного з відділень прикордонної служби Мукачівського прикордонного загону за фактом одержання неправомірної вигоди (ст. 368 КК України).

За даними слідства, хабар у розмірі 720 доларів США призначався за сприяння громадянину в незаконному переміщенні тютюнових виробів поза пунктами пропуску через державний кордон України до Румунії. Йдеться про надання контрабандисту службової інформації про розміщення прикордонних нарядів на державному кордоні.

На даний час тривають слідчі (розшукові) дії. За результатами їх проведення будуть вирішені питання про повідомлення офіцеру про підозру, обрання міри запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснює Територіальне управління ДБР, розташоване у м. Львові, оперативний супровід – спецпідрозділ по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ у Закарпатській області та відділ внутрішньої та власної безпеки по Мукачівському прикордонному загону ГВВБ «Захід».




Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 1917