Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.10.2020

Понад 10 тис грн хабара за безперешкодний пропуск автомобілів в об’їзд черги та поза митним контролем – затримано прикордонника

             

За процесуального керівництва військової прокуратури Ужгородського гарнізону 16 жовтня 2020 року затримано інспектора одного з відділів прикордонної служби Чопського прикордонного загону на вимаганні та отриманні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, хабар у розмірі понад 10 тис грн призначався за сприяння в безперешкодному пропуску двох автомобілів в об’їзд черги та поза митним контролем, які перевозять продукти харчування та побутову хімію, через державний кордон України.

Затримано військовослужбовця на отриманні частини неправомірної вигоди – 5,3 тис грн на банківську картку. Заходи з викриття правопорушника відбулися спільно із Територіальним управлінням ДБР, розташованим у м. Львові, Управлінням стратегічних розслідувань в Закарпатській області ДСР Національної поліції України та відділом внутрішньої та власної безпеки по Чопському прикордонному загону ГВВБ «Захід» Держприкордонслужби України.

Проведення невідкладних слідчих дій триває. Вирішуються питання щодо оголошення прикордоннику про підозру та обрання запобіжного заходу.


Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 1787