Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.11.2020

Комунікацію та взаємодію в органах публічної влади обговорили в Спеціалізованій прокуратурі у військовій та оборонній сфері Західного регіону

          

Упродовж тижня працівники Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону, військових прокуратур гарнізонів пройшли навчання в інтерактивному режимі з підвищення кваліфікації державних службовців з питань комунікації та взаємодії в органах публічної влади.

У ході тренінгів лектори Львівського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України зосередили увагу учасників заходу на проблематиці в діяльності органів публічної влади, комунікативному процесі, інструментарії інформаційно-комунікативного впливу, а також психологічних особливостях демократичного стилю спілкування.

За результатами навчання слухачі не тільки удосконалили знання з особливостей та технік здійснення ефективної комунікації, а й здобули необхідні уміння та навички зі створення сприятливого психологічного клімату в процесі міжособистісної взаємодії та функцій, механізмів і етико-психологічних принципів ділового спілкування.

Відбувалися кількаденні семінари через веб-платформи в атмосфері активності та зацікавленості учасників, що дозволило підняти рівень підготовки до вимог сьогодення. Окрім того, державні службовці, успішно виконавши практичні завдання, отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.


Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 1513