Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.12.2020

За одержання понад 10 тис грн хабара за безперешкодний пропуск автомобілів в об’їзд черги та поза митним контролем прикордонник постане перед судом

          

За процесуального керівництва військової прокуратури Ужгородського гарнізону направлено до суду обвинувальний акт відносно інспектора прикордонного контролю одного з відділів прикордонної служби Чопського прикордонного загону за фактом одержання неправомірної вигоди службовою особою (ч. 1 ст. 368 КК України).

За даними слідства, хабар у розмірі понад 10 тис грн призначався сержанту за сприяння в безперешкодному пропуску трьох автомобілів з товарами побутового вжитку в обхід загальної черги, поза митним контролем та не створені перешкод у швидкому перетині через державний кордон України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювало Територіальне управління ДБР, розташоване у м. Львові, оперативний супровід – Управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області ДСР Національної поліції України та відділ внутрішньої та власної безпеки по Чопському прикордонному загону ГВВБ «Захід» Держприкордонслужби України.

 

Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 1323