Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.12.2020

Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Західного регіону вітає з Днем військової контррозвідки Служби безпеки України

          

Шановні співробітники військової контррозвідки Служби безпеки України!

Колектив Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону сердечно вітає Вас з професійним святом – Днем військової контррозвідки СБУ!

Ви – візрець гідності та відданості українському народові, щодня з честю та звитягою захищаючи територіальну цілісність та суверенітет України, безпеку в інтересах Збройних сил України, Міністерства оборони, Генерального штабу, Національної гвардії, Державної прикордонної служби, Держспецслужби транспорту та інших військових формувань.

Цінуємо Вашу вірність присязі та висловлюємо вдячність керівному та особовому складу, ветеранам спецслужб за сумлінну службу в зоні бойових завдань на Сході України, пофесіоналізм, відмінну підготовку та безцінний досвід ведення розвідувальної діяльності.

Зичимо Вам, Вашим колегам та рідним міцного здоров’я, невичерпної життєвої енергії, добробуту, миру, злагоди та надійного тилу!

Зі Святом Вас! Слава Україні!

 

Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 1814