Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.02.2021

Понад 159,9 тис грн збитків через завищення вартості будівельних робіт мереж теплопостачання – судитимуть директора підприємства

        

За процесуального керівництва військової прокуратури Львівського гарнізону до суду направлено обвинувальний акт відносно директора суб'єкта господарювання за фактами заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем та службового підроблення (ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

За даними слідства, між вказаним підприємством та Яворівською квартирно-експлуатаційною частиною району укладено договір на виконання робіт з будівництва мереж теплопостачання однієї з військових частин Львівщини. На виконання замовлення будівельних робіт підряднику сплачено в грудні 2019 року 596 тис грн на підставі акту приймання виконаних робіт та довідки про їх вартість і витрат.

При цьому встановлено, що директор підприємства завищив їх вартість на понад 159,9 тис грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювало слідче управління Головного управління Національної поліції у Львівській області. За результатами слідства до підприємця в інтерес держави заявлено цивільний позов на суму заподіяних збитків.



Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 973