Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.02.2021

Прикордонник підозрюється в отриманні хабаря за сприяння контрабандисту в переміщенні до Румунії тютюнових виробів (ФОТО)

              

9 лютого 2021 року за процесуального керівництва військової прокуратури Ужгородського гарнізону повідомлено про підозру старшому техніку одного з відділів прикордонної служби Мукачівського прикордонного загону в отриманні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, хабар у розмірі 800 доларів США призначався старшому сержанту за сприяння місцевому жителю в незаконному переміщенні через державний кордон України до Румунії 20 ящиків тютюнових виробів. Їх орієнтовна вартість складає 6000 доларів США.

Першочергові слідчі дії тривають. Вирішується питання про обрання прикордоннику запобіжного заходу. Прокуратура клопотатиме про взяття його під вартою.

Досліджується питання щодо причетності інших осіб прикордонного загону до вчинення вказаного злочину.

Заходи з викриття підозрюваного проведено прокурорами спільно зі слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові, співробітниками 2 управління Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ і відділом внутрішньої та власної безпеки по Мукачівському прикордонному загону.




Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 1150