Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.02.2021

Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Західного регіону привітала з ювілеєм полковника юстиції у відставці Шутяка Олександра Анатолійовича

           

Керівник Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону Віталій Вдовитченко та представник ветеранської організації прокуратури регіону Андрій Поліщук привітали з нагоди 70-річчя полковника юстиції у відставці Шутяка Олександра Анатолійовича. Вручили ювіляру відомчу заохочувальну відзнаку прокуратури України – Грамоту Генерального прокурора та цінні дарунки від керівника Спеціалізованої прокуратури регіону.

Під час вже звичної та щирої розмови Олександр Шутяк подякував прокурору та молодому поколінню правників за підтримку і шану, побажав наснаги в боротьбі із злочинністю і завжди пам’ятати про своїх наставників-ветеранів.

Також полковника юстиції у відставці привітала і ветеранська організація прокуратури регіону, ветерани гарнізону – генерали та офіцери у відставці.

Довідка:

Шутяк Олександр Анатолійович народився 10 лютого 1951 року в с. Збриж Чемерівецького району Хмельницької області.

1979 року закінчив Львівський державний університет за спеціальністю «правознавство».

Полковник юстиції у відставці Шутяк Олександр Анатолійович проходив службу в органах прокуратури з січня 1994 року по вересень 2001 року на посадах: помічника військового прокурора Львівського гарнізону Західного регіону України, прокурора кримінально-судового відділу військової прокуратури Західного регіону України, заступника військового прокурора Луцького гарнізону Прикарпатського військового округу та старшого помічника військової прокуратури Західного регіону України з питань організації роботи та контролю виконання.

Після звільнення з військової служби у запас продовжує брати активну участь у діяльності органів прокуратури, у вихованні та навчанні молодих спеціалістів органів прокуратури. Є головою ветеранської організації.

 

Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 1908