Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.02.2021

Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Західного регіону вшановує учасників бойових дій на території інших держав – прокурорів-афганців

            

Шановні ветерани війни на території Республіки Афганістан,
учасники бойових дій на території інших держав!

Ви, як ніхто інший, знаєте справжню ціну війни та миру, адже власною звитягою, силою духу, потом і кров’ю спасли не одну тисячу життів. Саме особисті подвиги воїнів-інтернаціоналістів сьомий рік поспіль є прикладом для нащадків і запорукою багатьох перемог за суверенність і незалежність, територіальну цілісність України в зоні бойових дій на Сході держави.

Колектив Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону вшановує імена понад 160 тисяч українських героїв, яким довелося в мирні роки нести нелегку та відважну військову службу на території Афганістану. Ви гідно пройшли горнило війни та збройних конфліктів на територіях іноземних держав.

Зі зброєю в руках і буквою Закону гідно виконували військовий обов’язок, ризикували власним життям і забезпечували дотримання законності у військових частинах та підрозділах в гарячих точках на території Республіки Афганістан також і прокурори-інтернаціоналісти – Ахміров Фаріт Мутогарович, Большой Віктор Анатолійович, Бондарєв Юрій Михайлович, Грушин Євген Іванович, Казимир Сергій Віталійович, Карпов Віктор Іванович, Клим’юк Іван Іванович, Муслюмов Ільдус Хадиєвич, Приємський Михайло Володимирович, Сисак Василь Васильович та Столяров Олександр Олексійович.

Дякуємо всім ветеранам-інтернаціоналістам за взірцеву вірну службу, вірність Присязі, патріотизм та постійну готовність захищати Батьківщину.

Низько схиляємо голови перед Героями, матерями і вдовами воїнів, які загинули в тій безжалісній війні.

Слава воїнам-афганцям. Слава прокурорам- інтернаціоналістам!

 

Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 1204