Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.03.2021

Підроблення документів на продукти харчування – судитимуть військовослужбовця Мостиського прикордонного загону

        

За процесуального керівництва військової прокуратури Львівського гарнізону до суду направлено обвинувальний акт відносно колишнього начальника одного з відділів Мостиського прикордонного загону Західного регіонального управління Держприкордонслужби України за фактами службового підроблення та замаху на привласнення військового майна, вчинене в умовах особливого періоду (ч. 1 ст. 366, ч. 3 ст. 15, ч. 3 ст. 410 КК України).

За даними слідства, старший лейтенант видав завідомо неправдивий документ – накладу на видачу продуктів  вартістю понад 22,4 тис грн, що накопичились як надлишкові на одному з відділів прикордонної служби з метою їх привласнення. Однак його дії було виявлено правоохоронними органами, чим попереджено заподіяння державі збитків на вказану суму.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювало Територіальне управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Львові, оперативний супровід – відділ внутрішньої та власної безпеки ЗРУ Державної прикордонної служби України.


Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 1092