Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.04.2021

Колектив Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону висловлює глибокі співчуття рідним та близьким підполковника юстиції у відставці Бовкуна Михайла Михайловича

          

 

Життя колишнього заступника військового прокурора Ужгородського гарнізону військової прокуратури Прикарпатського військового округу підполковника юстиції у відставці Бовкуна Михайла Михайловича обірвалося на 73 році життя.

Колектив Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону висловлює глибокі співчуття рідним та близьким. У цей скорботний час поділяємо Ваше горе та підтримуємо Вас.

У наших серцях Бовкун Михайло Михайлович назавжди залишиться професіоналом за його особистий внесок у фундамент і розвиток органів прокуратури. Він назавжди залишиться відкритою та добросердечною людиною із стійким духом та відданістю справі служіння нашій державі, який умів орієнтуватись у складних ситуаціях і приймати правильне рішення.

Довідка: Бовкун Михайло Михайлович народився 10 жовтня 1947 року в с. Войнилів Калуського району Івано-Франківської області.

1968 року закінчив Харківське військово-авіаційне технічне училище, а 1977 року – Московську військово-політичну академію, юридичний факультет.

Військову службу в органах військової прокуратури проходив з липня 1977 року по квітень 1993 року на посадах: слідчого, старшого слідчого, помічника військового прокурора Ленінградського гарнізону, заступника військового прокурора Ужгородського гарнізону, помічника військового прокурора Білогірського гарнізону, прокурора відділу загального нагляду військової прокуратури ДальВО, прокурора відділу загального нагляду військової прокуратури ПрикВО та заступника військового прокурора Ужгородського гарнізону.

Ще за життя Бовкун Михайло Михайлович ділився насиченими спогадами військового прокурорського життя з молодим поколінням прокурорів, якими опікувався після звільнення з військової служби у відставку. Брав активну участь у діяльності органів прокуратури і ветеранської організації з виховання та навчання молоді.

Світлі спогади, любов та повага до цієї доброзичливої людини назавжди залишаться у серцях колективу Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону.

Схиляємося у жалобі. Вічна пам`ять!

 

Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 1395