Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.04.2021

На Львівщині офіцера за недбале ставлення до військової служби притягнено до адміністративної відповідальності

             

Франківський районний суд м. Львова 5 квітня 2021 року визнав винним начальника відділення документального забезпечення та контролю штабу органу військового управління у вчиненні адміністративного правопорушення – недбалому ставленні військової службової особи до військової служби, вчинене в умовах особливого періоду (ч. 2 ст. 172-15 КУпАП).

У суді Спеціалізованою прокуратурою у військовій та оборонній сфері Західного регіону доведено, що підполковник через неналежний контроль за діяльністю підпорядкованого особового складу відділу, своєчасно не виявив факт невиконання постанови Франківського районного суду м. Львова, не передав встановленим порядком ці документи виконавцю для дооформлення та своєчасного їх виконання. Як наслідок, іншого військовослужбовця через сплив строків накладення адміністративного стягнення не притягнено до адмінвідповідальності.

За результатами розгляду в суді адмінпротоколу на офіцера накладено адміністративне стягнення у виді штрафу.

Спеціалізована прокуратура регіону продовжує системну роботу на об’єктах представництва з виявлення адміністративних правопорушень, вчинених військовослужбовцями.

Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 1555