Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.04.2021

1000 доларів США за контрабанду цигарок – на Закарпатті затримано прикордонника

         

За процесуального керівництва Закарпатської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону затримано інспектора прикордонної служби одного з відділів прикордонної служби Мукачівського прикордонного загону на вимаганні та отриманні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, хабар у розмірі 1000 доларів США призначався за сприяння в незаконному переміщенні тютюнових виробів через державний кордон України до Румунії. За вказані кошти молодший сержант мав надати місцевому жителю інформацію про час та місце розміщення прикордонних нарядів.

Першочергові слідчі (розшукові) дії тривають. Вирішуються питання щодо повідомлення прикордоннику про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Заходи з викриття правопорушення здійснено прокурорами слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові, за матеріалами та спільно зі співробітниками Управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області ДСР Національної поліції України та відділу внутрішньої та власної безпеки по Мукачівському прикордонному загону УВВБ «Захід» Державної прикордонної служби України.



Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 2086