Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.04.2021

68 600 гривень хабаря: затримано військовослужбовця Луцького прикордонного загону

           

За процесуального керівництва Волинської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону 26 квітня 2021 року затримано інспектора одного з відділень інспекторів прикордонної служби Луцького прикордонного загону на вимаганні та отриманні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, хабар у розмірі 68 600 гривень, які прикордонник отримав двома траншами, призначався за сприяння жителю Волині в незаконному переміщенні тютюнових та лікарських виробів через державний кордон України з Республіки Білорусь поза місцями розташування пунктів пропуску.

Слідчі дії тривають. Вирішуються питання щодо повідомлення молодшому сержанту про підозру та звернення до суд про обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Заходи з викриття правопорушення здійснено прокурорами спільно зі слідчим Територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові, за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ у Волинській області і відділу внутрішньої та власної безпеки по Луцькому прикордонному загону ГВВБ «Захід» Державної прикордонної служби України.




Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 2140