Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.04.2021

Привітання Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону з Днем прикордонника України

           


                                      Шановні прикордонники – захисники українського кордону!
                                                                            Дорогі ветерани!

Колектив Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону щиро та сердечно вітає Вас із Днем прикордонника України!

Зараз, як і 100 років тому, Ви вдень і вночі забезпечуєте надійну охорону державного кордону, зміцнюєте національну безпеку та даруєте спокій громадянам України.

Саме цього дня, в 1918 році, Ви першими встановили на кордоні держави символи України: два високі синьо-жовті стовпи з намальованими тризубами. З тих пір цей день став знаковим для нашої прикордонної служби, а з 2018 року – ще й поєднав подвійне свято – День прикордонника та українського кордону.

З нагоди професійного свята прийміть найщиріші вітання! Важливість і потрібність Вашої роботи щодо захисту суверенітету, конституційного ладу, територіальної цілісності нашої незалежної держави, підтримання атмосфери спокою та благополуччя у суспільстві неможливо переоцінити.

Нехай Ваш обов’язок честі, благородство помислів і надій у поєднанні з палким патріотизмом та професіоналізмом, допомагають сягати нових вершин у відповідальній і почесній службі нашій рідній Батьківщині.

Зичимо Вам міцного здоров’я, щастя, мирного неба над головою й родинного затишку. Нехай успіх та удача і надалі супроводжують Вас у всіх Ваших добрих справах і починаннях на благо народу України!

 

Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 1911