Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.05.2021

Перевищення повноважень при передачі 24 кг арештованих ювелірних виробів – судитимуть слідчого УСБУ Львівщини (ФОТО)

          

За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону до суду направлено обвинувальний акт відносно 29-річного слідчого в особливо важливих справах одного з відділень слідчого відділу Управління СБУ у Львівській області за фатом перевищення службових повноважень (ч. 3 ст. 365 КК України).

За даними слідства, вказаний правоохоронець у січні 2019 року безпідставно прийняв рішення про передачу громадянину понад 24 кг ювелірних виробів із золота та срібла вартістю понад 8,6 млн грн, які були вилучені в нього у листопаді 2018 року в Міжнародному аеропорті «Львів». При цьому слідчий достовірно знав, що ці ювелірні вироби є речовими доказами у кримінальному провадженні і на них накладено арешт ухвалою Галицького районного суду м. Львова.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювало Територіальне управління ДБР, розташоване у м. Львові, оперативний супровід – представництво внутрішньої безпеки у Львівській області ГУ ВБ СБУ.

 

Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 1963