Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.05.2021

19800 грн хабаря: затримано посадовця ДП «Рівненський автомобільний ремонтний завод» (ФОТО)

              

За процесуального керівництва Рівненської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону 18 травня 2021 року затримано начальника одного з відділів державного підприємства «Рівненський автомобільний ремонтний завод» на вимаганні та отриманні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, хабар у розмірі 19800 грн, який посадовець отримав двома траншами впродовж квітня-травня 2021 року, призначався за реалізацію автомобільних запасних частин та іншого рухомого майна, яке належить підприємству, за заниженими цінами та поза бухгалтерським обліком.

Слідчі дії тривають. Вирішуються питання щодо повідомлення затриманому про підозру та звернення до суд про обрання запобіжного заходу і відсторонення від займаної посади.

Заходи з викриття правопорушення здійснено прокурорами спільно зі слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції у Рівненській області та співробітниками Управління стратегічних розслідувань у Рівненській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 1969