Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.05.2021

За незаконне придбання, виготовлення та зберігання наркотичних засобів у великих розмірах судитимуть бійця з Хмельниччини

                   

За процесуального керівництва Хмельницької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону направлено до суду обвинувальний акт стосовно військовослужбовця військової служби за контрактом однієї з військових частин за незаконне придбання, виготовлення та зберігання наркотичних засобів без мети збуту у великих розмірах (ч. 2 ст. 309 КК України).

За даними слідства, вказаний боєць у серпні 2020 року на території колишньої ферми одного зі сіл Хмельниччини знайшов 5 кущів нарковмісної рослини коноплі. Опісля, виготовив із них 774,19 грама особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу. Зберігав його на горищі та в кухні свого будинку для вживання і без подальшого збуту.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювало відділення поліції Хмельницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції України в Хмельницькій області.

Санкція статті за вчинене передбачає покарання у вигляді штрафу від 2000 до 5000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або до 3 років позбавлення волі.

Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 2217