Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.05.2021

Колектив Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону висловлює глибокі співчуття рідним та близьким полковника юстиції у відставці Приємського Михайла Володимировича

                       

26 травня 2021 року на 81-му році життя відійшов у вічність колишній заступник військового прокурора Барнаульського гарнізону військової прокуратури Сибірського військового округу полковник юстиції у відставці Приємський Михайло Володимирович.

Колектив Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону висловлює глибокі співчуття рідним та близьким. У цей скорботний час поділяємо Ваше горе та підтримуємо Вас. Це гірка втрата для всіх, хто знав і кому доводилося працювати з цією Людиною.

Пам'ять про Приємського Михайла Володимировича завжди залишиться світлим проминем у серцях людей, які його знали.

Довідково: Приємський Михайло Володимирович народився 10 липня 1939 року у м. Могилів-Подільський Вінницької області.

1966 року закінчив юридичний факультет Київського державного університету.

Учасник бойових дій в Афганістані.

Військову службу в органах військової прокуратури проходив з грудня 1965 року по травень 1988 року на посадах: слідчого військової прокуратури Київського гарнізону, військової прокуратури Петропавловськ-Камчатського гарнізону військової прокуратури Далекосхідного військового округу, 8 танкової армії військової прокуратури Прикарпатського військового округу (м. Житомир), військової прокуратури Чернівецького гарнізону, заступника військового прокурора Чернівецького гарнізону, заступника військового прокурора в/ч п.п. 82724 (Афганістан), заступника військового прокурора Чернівецького гарнізону, заступника військового прокурора Черняховського гарнізону військової прокуратури Прибалтійського військового округу та заступника військового прокурора Барнаульського гарнізону військової прокуратури Сибірського військового округу.

Світлі спогади, любов та повага до цієї доброзичливої людини назавжди залишаться у серцях колективу Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону.

Схиляємося у жалобі. Вічна пам`ять сіячу доброго та вічного.


Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 2259