Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.06.2021

Службовець Збройних Сил України підозрюється у викраданні комплектуючих до військової авіатехніки (ФОТО)

                  

За процесуального керівництва Хмельницької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону повідомлено про підозру службовцю Збройних Сил України у заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем (ст. 191 КК України).

За даними слідства, впродовж 2014-2020 років вказаний службовець, з метою особистого збагачення за рахунок чужого майна, викрадав комплектуючі до військової авіаційної техніки. Близько 120 виробів виявлено та вилучено у його домогосподарстві в ході проведених обшуків.

Слідчі дії тривають. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу. На даний час у військовій частині призначена повна інвентаризація майна інженерно-аеродромної служби. Вживаються заходи щодо встановлення остаточної вартості викраденого військового майна.

Заходи з викриття правопорушення здійснено прокурорами спільно зі слідчим Територіального управління ДБР, розташованого у м. Хмельницькому, за матеріалами та спільно з контррозвідниками СБУ.




Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 1649