Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.06.2021

Хабар за звільнення від призову на строкову військову службу – на Закарпатті затримано військовослужбовця (ФОТО)

За процесуального керівництва Закарпатської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону 10 червня 2021 року затримано військовослужбовця Іршавського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на вимаганні та отриманні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, посадовець одержав 3000 доларів США хабаря від батька двох призовників. Кошти призначалися за відтермінування призову на строкову військову службу його синів та подальше їх звільнення від призову за станом здоров’я.

Слідчі дії тривають. Вирішуються питання щодо повідомлення затриманому про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Досліджується питання причетності до вчинення вказаного злочину інших осіб районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, а також правоохоронних органів.

Заходи з викриття правопорушення здійснено прокурорами спільно зі слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові, за матеріалами та спільно зі співробітниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ в Закарпатській області.

 

Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 2949