Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.07.2021

2800 доларів США хабаря за сприяння в контрабанді анаболічних препаратів – судитимуть прикордонника з Буковини

           

За процесуального керівництва Чернівецької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону направлено до суду обвинувальний акт відносно інспектора прикордонної служби одного з відділень інспекторів прикордонної служби Чернівецького прикордонного загону за фактом прохання надати та одержання неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 368 КК України).

За даними слідства, за 2800 доларів США хабаря вказаний сержант погодився посприяти громадянину в переміщенні 4 ящиків зі спортивним харчуванням та анаболічними препаратами через державний кордон в Україну з Республіки Молдова без здійснення прикордонного та митного контролю поза межами пункту пропуску. За визначену суму прикордонник поінформував про розстановку, часові проміжки перебування і відсутність прикордонних нарядів, а також несення служби військовослужбовцями прикордонного загону.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювало Територіальне управління ДБР, розташоване у м. Хмельницькому, за матеріалами та спільно зі співробітниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ в Чернівецькій області.


Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 1902